25/01 Presentació Cursos OpenData 2018 & Workshop Marketing Data

Aquest 2018 continuem amb el nostre propòsit de formar a professionals en dades obertes. Una bona oportunitat per endinsar-se en el món de l’Open Data és amb aquest Workshop gratuït especial en Marketing Data que organitzem conjuntament amb el CTecno – Centre Tecnologic de Catalunya – el proper 25 de Gener. Per aquesta ocasió, els nostre ponent convidat seran en Jordi Gilabert i la Eva Romeu. Aconsegueix la teva invitació!

 

A més, presentarem l’oferta formativa d’aquest 2018 de l’OpenDATA school de Barcelona . L’escola de dades obertes estructura els seus continguts en dues línies de formació: la de Governança Open Data, per les persones que treballen a l’Administració Pública, o que volen ajudar a l’Administració a publicar les seves dades (amb 15 mòduls, 3 certificats i 2 titulacions acreditades); i la de Business Open Data, orientada a la reutilització de les dades per part de les empreses (amb 12 mòduls, 4 certificats i 3 titulacions acreditades, com la de Marketing Data).

La titulació en Marketing Data és una titulació d’especialització orientada a aplicar els milions de dades existents al màrketing . “Es imprescindible tener una percepción global para poder adaptar nuestras campañas y promociones y conectar de una mejor manera con el público” Elena Neira.

  • Vols conèixer de primera mà les audiències i com obtenir les dades?
  • Vols aprendre a utilitzar les dades per al posicionament de marca?
  • Coneixes quins són els diferents tipus de mètriques i la seva importància?
  • Aprèn els recursos per aplicar de manera pràctica el màrqueting de dades!

El Jordi Gilabert, emprenedor tecnològic en desenvolupament de Productes per al mercat internacional i Fundador i CEO de Konodrac des del 2012. Konodrac SL és una empresa de solucions d’analítica i Big Data en temps real per a negocis centrats en el client. Konograma® Plataforma Cloud per a analítica Big Data, 360AudienceFlow®Analítica de audiéncias Cross-platform i personalització per TV i mitjans digitals.

L’Eva Romeu és la Directora de la Titulació en Marketing Data. CEO i Co-fundadora de Barbershop Comunicación, agència digital barcelonesa focalitzada en Content Marketing. Consultora en Màrqueting i Social Media centrada en la creació, desenvolupament e implementació d’estrategies de Comunicació Digital per a marques nacionals e internacionals. Professora de Màrqueting Digital i Comunicació Digital a escoles de negocis. Docent en formació d’equips i persones per a la seva integració en els entorns digitals. Personal branding.

No et perdis aquest workshop especial en Marketing Data. Descobreix el fascinant món de les dades obertes!

SORTEIG 2X1 OPEN DATA!

Al llarg del workshop farem un sorteig entre els assistents de 2×1 en Formació Open Data. Si ets la persona guanyadora podràs escollir si fer 2 cursos en dades obertes pel preu d’un, o inscriure’t a algun dels cursos amb un acompanyant. No perdis aquesta oportunitat!