Presentació de la nova versió del portal DadesXViolènciaXDones

Nova versió Portal DadesxViolenciaxDones

El proper 24 d’abril, tindrà lloc la presentació de la nova versió del portal de Dades x Violència x Dones, una eina referent essencial en l’anàlisi de l’impacte de les violències masclistes i els recursos públics dedicats.

La importància d’aquest portal recau en l’obtenció de dades públiques fiables i contrastables sobre la violència de gènere i els recursos públics destinats per fomentar una participació ciutadana responsable. Alhora és una eina per a la sensibilització i de divulgació en un format innovador per visualitzar l’impacte de la violència masclistas. Disposar de dades contrastades pot ser d’utilitat per a persones i entitats, públiques o privades, que realitzen intervenció, per que ajuden a analitzar la realitat del territori i millorar la intervenció realitzada.

L’esdeveniment està obert a totes les entitats i persones interessades en la lluita contra la violència masclista i en l’anàlisi de les dades relacionades amb aquesta problemàtica. La presentació serà un espai de divulgació i intercanvi, on es mostrarà l’evolució de les dades recopilades des de 2008 fins a l’actualitat i on s’explicarà la importància d’aquestes per a la societat.

Us convidem a participar en aquest esdeveniment i aprofundir en el coneixement de les dades de violència contra les dones amb la nova versió del portal Dades x Violència x Dones, promogut per Iniciativa Barcelona Open Data en col·laboració amb Dones en Xarxa.

👉Inscriu-te ara!

Info de l’acte:

Dia: 24 de abril

Hora: 17:30h a 19:00h

Lloc: Sala Activa (planta -1), Incubadora Almogàvers – Barcelona Activa

Logo 1
Logo 2