Dades x Comerç. Una oportunitat de Digitalització en tecnologia data amb Kit Digital

Projecte de co-creació d’una eina digital amb la participació activa del comerç de proximitat per posar al vostre abast recursos (dades obertes) per prendre decisions de negoci, ofereix dades de valor, fàcils d’utilitzar per a la presa de decisions del comerç de proximitat .

Què ofereix DXC a un comerç?

– Poder utilitzar les dades que ajuden a la presa de decisions del negoci (Smart Comerc – tècniques Business Intelligence).

– Formació digital en tecnologia de dades a la mida del petit comerç. (visita presencial a cada establiment)

– Millorar els resultats en disposar de dades de valor presentades de forma fàcil i comprensible (dades de l’entorn, dades econòmiques, dades d’altres comerços,…)

– Obtenir de forma ràpida i senzilla dades de valor per al negoci.

Què obté el teixit comercial de la zona amb Dades x Comerç?

-Apoderament de les associacions de comerç, accés conjunt a eines digitals avançades perquè microempreses del sector comerç puguin competir.

-Sensibilització del conjunt del teixit comercial de la zona sobre la importància de les dades per fer viables els negocis, encara que inicialment no s’adhereix al projecte.

– Protagonisme del xicotet comerç en la definició de solucions tecnològiques.

Com aconseguir DXC a través del Kit digital de forma gratuïta pel teu comerç?

-Podràs accedir a Dades x Comerç mitjançant un acord entre la teva associació de comerciants o el teu ajuntament. Dades x Comerç s’implanta per zones comercials o mercats per aprofitar dades d’entorn i col·lectius.

Qui i com es pot contractar DXC?

Les associacions de comerciants/adreces de mercats/ajuntaments poden acordar amb IBOD la implantació del Kit Digital als comerços del seu àmbit.

IBOD s’encarregarà de la comunicació i l’acompanyament a cada comerç en el tràmit de la subvenció, a més dels serveis propis del producte Dades x Comerç.

Descripció del Producte Dades x Comerç Kit Digital (funcionalitats Tècnica)