9 de maig Datató sobre l’atenció i les cures a les persones grans

Datató

Us convoquem a la Datató Dades X Atenció a la gent gran del proper 9 de maig que organitzem des d’Iniciativa Barcelona Open Data juntament amb Suara Cooperativa.

La datató té com a objectiu recopilar dades obertes públiques, que puguin ser clau per a la creació d’un web de dades sobre l’atenció i la cura de la gent gran. Aquesta sessió aportarà informació valuosa i d’accés lliure a la ciutadania per comprendre les necessitats, les preferències i els desafiaments de l’atenció a la gent gran. 

Crearem un espai de treball col·laboratiu per trobar solucions a problemes concrets relacionats amb l’atenció a aquest col·lectiu.

Qui pot participar?

  • Persones expertes en l’atenció a persones grans. Persones investigadores, planificadores de serveis, gestores o treballadores del sector de l’atenció a persones majors. 
  • Daters capaços d’identificar/qualificar dades obertes disponibles. Data Science, analistes de dades, periodistes i visualitzadors de dades.

La visió de les persones expertes ajudarà a aportar informació valuosa sobre les necessitats al voltant de l’atenció.

Els únics requisits per participar a la datató són tenir un dels perfils demandats, ser major d’edat i disposar d’ordinador portàtil per portar-lo a la sessió, on realitzarem la cerca de dades obertes a internet.

Informació de l’esdeveniment:

Dia: 9 de maig

Lloc: Carrer Sancho de Avila 52-58 1er pis -Sala Empordà- Codisseny

Hora: 15:00h a 18:00h

Inscriu-te a través d’aquest formulari. T’esperem!