Presentació Temporada de formació amb un Workshop gratuït!

El proper dijous 14 de setembre donarem el tret de sortida a la nostra formació d’aquest curs academic amb un workshop gratuït que estarà enfocat en Reutilització social i econòmica de les dades obertes. En aquest workshop comptarem amb ponents que ens il·lustraran sobre diferents usos socials i econòmics.

Aquest és un Workshop especial on totes les ponents seran dones, ja que volem promocionar i visualitzar el talent de les dones expertes en l’àmbit de les dades.

Volem facilitar l’accés a la formació #OpenDATA i premiar a les persones que participen de la nostra comunitat per generar coneixement entorn a les dades obertes, per això premiarem a les persones assistents amb dos sortejos de descompte: un 2×1 en els nostres mòduls de formació i un descompte del 50% del preu total en un dels nostres certificats.

La Lourdes Muñoz serà l’encarregada de donar-nos la benvinguda i fer-nos 5 centims de que és l’Open Data i eplicar-nos la proposta formativa del’Open Data School d’aquest proper curs.

La primera de les nostres expertes és la Mara Balestrini @marabales CEO a Ideas for Change. Que ens parlarà de Projectes basats en Dades Obertes.

Ideas for Change és una empresa de consultoria, laboratori d’idees i assessorament a ciutats, empreses i institucions en la innovació, models oberts, estratègies de col·laboració i participació ciutadana. A més, Mara és una estudiant de doctorat a l’Intel Collaborative Research Institute sobre les ciutats sostenibles Connectades (ICRI-Cities) a l’University College de Londres (UCL). Imparteix el curs “Les Ciutats pels ciutadans” al master de Tecnologia de la Ciutat a l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) i és líder del projecte “Making Sense”, un projecte europeu que pretén capacitar els ciutadans a través de la fabricació digital personal aplicada al disseny de sensors ambientals.

La segona de les nostres expertes és la Maribel Jove @jovegm Técnica de la Diputació de Barcelona que ens explicarà la “Innovació en Comunicació amb Dades Obertes”

Llicenciada en el Grau d’informació i Documentació. Master en Educació i TIC. Professional de les tecnologies de la informació i la comunicació amb amplia experiència, la Maribel s’ha anat especialitzant en estratègies i anàlisi digital. Convençuda de les oportunitats que les noves tecnologies poden aportar a la societat i de la necessitat d’una pedagogia pel canvi.

L’activitat tindrà lloc a l’Espai Barcelona de l’Edifici MediaTic, la fem en col·laboració amb Barcelona Activa, i forma part del conjunt d’activitats formatives de l’Escola Ciutadana de Dades d’IBOD. Podeu aconseguir la vostra invitació aquí!