Setmana Open Data Baix Llobregat 2020

Un any més celebrem la setmana de l’Open Data al Baix Llobregat. Aquesta 4a edició de la setmana de les dades obertes al Citilab Cornellà del 2020 serà en format en línia i l’organitzem en col·laboració amb Citilab per tal de difondre les oportunitats de les dades al nostre entorn.

Les dades són un component de processos d’innovació i de transformació digital. En aquesta setmana volem divulgar com les dades obertes són elements accessibles per a les persones, empreses i administracions.

Volem oferir informació sobre les dades obertes en diversos esdeveniments durant aquesta setmana, on es posaran en marxa tres accions:

  • Jornada. Les dades obertes element clau de la transformació digital.
  • De-Conferència. Projectes de visualitzacions de dades per afrontar el reptes de la pandèmia COVID19.
  • Materials divulgatius audiovisuals sobre dades obertes online.

 

Comencem el dimarts 3 de novembre a les 10h amb la jornada “Les dades obertes són un element clau de la transformació digital. Un espai per compartir experiències i pràctiques sobre l’ús de les dades i en concret de les dades obertes per a les organitzacions i les empreses. Comença amb la conferència “les dades una tecnologia clau per a la transformació digital de l’organització”, també podreu participar en la taula d’experiències, on es mostraran diversos projectes de com l’ús de les dades obertes ajuden a la transformació digital d’organitzacions. El matí acabarà amb una ronda d’aprenentatges i conclusions.

Més sobre la jornada de dades obertes per transformació digital, consulta en el programa detallat la jornada Open data.

 

Dijous 5 de novembre a les 11:30h la De-Conferència open data de projectes visualitzacions de dades per afrontar el reptes de la pandèmia COVID19. Una activitat col·laborativa basada a compartir i aprendre d’acord amb els projectes. En aquesta iniciativa busquem conferenciants per a compartir i aprendre sobre visualització de dades en projectes dedicats al COVID19.

Més sobre de-conferència visualització de dades obertes.

 

Aquesta setmana és plena de coneixement!