Jornada. “Les dades obertes element clau de la transformació digital”

Dimarts 3 de novembre a les 10h, se celebra en format online la Jornada Divulgativa Open Data dintre de l’entorn de l’Open Data Lab, que s’emmarca dintre de la Setmana Open Data del Baix Llobregat.

Sota el títol “Les dades obertes són un element clau de la transformació digital”, l’eix conductor de la jornada serà veure l’ús de les dades per a aplicar a diversos processos de transformació digital, en concret el valor econòmic de la reutilització de dades obertes.

Per què organitzem aquestes jornades?

Volem compartir amb l’ecosistema econòmic de l’entorn del Citilab la importància de les dades obertes i volem que coneguin a fons les oportunitats de les dades obertes com a element de transformació digital.

A qui va dirigida?

  • Empreses que volem accelerar la seva transformació digital i aposten per la innovació.
  • Empreses que volen treure valor a les dades obertes.
  • Organitzacions que volen utilitzar les dades i accelerar la seva transformació digital.
  • A professionals que treballen per la promoció econòmica.

Que trobaràs a les Jornades?

Trobaràs: Xerrada inspiradora sobre dades i transformació digital + Exemples reals de pimes que treballen amb dades geolocalitzades + compartir aprenentatges i oportunitats amb altres professionals.

La jornada “Les dades obertes són un element clau de la transformació digital”. Comença amb la conferència inspiradora “les dades una tecnologia clau per a la transformació digital de l’organització” d’una persona referent del sector de les anàlisis de dades, també podreu participar en la taula rodona d’experiències, on es mostraran diversos projectes de com l’ús de les dades obertes ajuden a la transformació digital d’organitzacions. El matí acabarà amb una ronda d’aprenentatges i conclusions.

Consulta en programa detallat jornada Open Data.

 

Vols participar en aquesta jornada?

Aquesta jornada vol ser un espai de participatiu on compartir coneixement, per aquesta raó està limitat el nombre de persones participants, per poder extreure valor i coneixements per a tothom d’aquesta sessió.

Vols innovar? Vols aprendre a extreure valor a les dades?

Omple aquest formulari per la jornada, explica’ns la teva motivació. Inscriu-te!