El #RankingOData és resultat d’una acció en xarxa realitzada a la tardor del 2019 per construir de forma col.laborativa en xarxa un recopilatori d’iniciatives públiques que treballen per fer accessibles i usables les dades obertes a la ciutadania.

La presentació del ranquing iniciatives per facilitra ús i reutilització de open data va tenir lloc en un esdeveniment durant Smart City Expo, al novembre del 2019 a l’stand de la Diputació de Barcelona.

Volem que el #RankingOData Ús de dades obertes sigui un recopilatori acccessible i consultable per tothom per compartir casos reals d’èxit en la reutilització de dades al sector públic així com una inspiració pels projectes que arriben.

Us animem a consultar, baixar i reutilitzar materials visuals sobre les iniciatives del #RankingOData.

Seguidament us destaquem  els 10 primers datasets del ranking, i us convidem a accedir a la llista completa en aquest enllaç. 

AGRAÏMENTS

Volem agraïr a totes les persones que van participar en l’acció col.laborativa cercant informació de qualitat dels projectes que formen part d’aquest conjunt de bones pràctiques per facilitar ús de les dades obertes.