Primer Taller de Cocreació d’iCuida. Maig 2024

taller de cocreació iCuida

El proper dissabte 4 de maig a les 11h iCuida us convida a assistir al primer taller de cocreació 2024 d’ “Apps que t’ajuden, cuidem de qui cuida” que es durà a terme a l’Espai Barcelona Cuida, carrer Viladomat, 127, 08015, Barcelona

Aquest taller té l’objectiu de capacitar a les treballadores de la llar en eines digitals, millorant així les seves habilitats i facilitant el seu treball diari. L’activitat comptarà amb la guia d’una experta en tecnologia que abordarà com aquestes eines poden optimitzar aspectes de la vida professional i personal de les cuidadores, com la salut i l’organització del temps.

Inicialment s’avaluarà el funcionament de l’app per poder-la millorar posteriorment mitjançant un procés de cocreació.

Aquesta trobada també servirà per a enfortir la xarxa de suport entre les professionals de la cura, fomentant la col·laboració i l’intercanvi d’experiències a través d’un pica pica al finalitzar l’acte

Aquesta activitat és gratuïta i va adreçada a treballadores de la llar i les cures que tenen la Targeta Cuidadora. Si encara no teniu la Targeta, podeu assistir al taller gratuït on us explicarem i us ajudarem a aconseguir-la.

També pots aconseguir-la emplenant aquest breu formulari. Si tens dubtes o necessites ajuda per demanar la teva Targeta, connecta amb l’Espai Barcelona Cuida, al telèfon 93 413 21 21, al correu electrònic barcelona.cuida@bcn.cat o presencialment al carrer Viladomat, 127.

Inscriu-te i participa-hi: https://forms.gle/f6ti6jrPQvJAMKhu6 

Informació de l’esdeveniment:

Dia: 4 de Maig

Hora: 11h a 12:30h

Lloc: Espai Barcelona Cuida, carrer Viladomat, 127