Oferta Formativa en #OpenData: 1er Trimestre 2018!

T’interessa la formació en Dades Obertes? Descobreix els nous cursos de l’Escola Ciutadana de Dades!

Aquest 2018 oferim una proposta formativa més amplia, amb els certificats de continguts d’Open Data tant orientats a l’administració pública i com a l’empresa. Oferim formació amb certificació del Open Data Institute, som el Node ODI Barcelona. Tots els certificats començaran el proper 8 de Febrer!

Tenim dues línies de formació: Governança i Business. En l’àmbit de la Governança per les persones que treballen a l’Administració Pública, o que volen ajudar a l’Administració a publicar les seves dades, pots cursar fins a 15 mòduls i diferents certificats i titulacions:

En la branca de Business orientats a la reutilització de les dades per part de les empreses, pots cursar fins 12 mòduls els següents certificats:

Les nostres titulacions professionales estan pensades per especializar-te en aplicar les dades obertes a una professió concreta, són carreres emergents amb creixent demanda laboral com són: Periodisme de Dades, Màrqueting de Dades i Data apps developer.
NOVETAT. Titulació en Marketing Data, una nova titulació d’especialització orientada a professionals del màrketing que volen aprofitar els milions de dades existents. “Es imprescindible tener una percepción global para poder adaptar nuestras campañas y promociones y conectar de una mejor manera con el público” Elena Neira.

Els cursos tindran lloc al Cibernarium (22@) on Open Data School ofereix els certificats governança i business. No esperis més i comença el nou curs amb formació en Dades Obertes. Places limitades, matricula’t!