Arrenca la nova temporada de l’Open Data School Barcelona amb un Workshop

open data i inteligencia artificial

A Iniciativa Barcelona Open Data encetem el curs de l’Escola de Dades de Barcelona i la temporada de workshops 2019-2020 amb energies renovades i moltes ganes!

La primera activitat d’aquest curs serà un workshop en el que presentem el nou curs de l’Open Data School Barcelona i on Carlos Choclán explicarà el seu projecte, que utilitza les dades obertes per preveure demandes a les administracions públiques. Choclán és CEO de Sensitive Data i expert en Bigdata, Internet de les Coses (IOT) i Intel·ligència Artificial (IA).

La xerrada serà el 19 de setembre vinent, de 18:30 a 20 h, a l’edifici InnoBa – Barcelona Activa. Tornem de les vacances d’agost, després d’un Estiu Open Data molt intens, amb noves propostes i tallers.

Vine a estrenar aquest nou curs de l‘Open Data School Barcelona amb nosaltres! Pots apuntar-te aquí.