Drinks & Data amb Jordi Graells

dsc_0050Ahir, 22 de Novembre, va tenir lloc el primer Drinks & Data a Barcelona, organitzat per Iniciativa Barcelona Open Data i ODI Barcelona a la Fàbrica Lehmann. Vam tenir el gust de tenir com a convidat a en Jordi Graells, director general d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, i vam presentar a la nostra #ComunitatXarxa la nostra nova web on poder compartir #Coneixement #OpenData: http://comunitat.iniciativabarcelonaopendata.cat/ca/

Al llarg de la sessió, el nostre convidat d’honor Jordi Graells, ens va donar algunes de les claus per entendre els futurs escenaris de les dades obertes i com aquestes hi juguen un paper protagonista en els canvis que estan succeïnt ara mateix en l’Administració. Tot i que, com va remarcar, la revolució de l’Open Data, va molt més enllà de l’administració: els bancs i companyies tenen molta més informació de nosaltres i en saben molt més. També, va compartir amb tots nosaltres les seves experiències en el terreny de les dades obertes, amb exemples tan enlluernadors com l’App Parlament 2012, que va orquestrar des de la Generalitat de Catalunya, i de més iniciatives #OpenData dels darrers anys.

Si voleu veure com va anar la sessió d’ahir, aquí teniu un vídeo resum del nostre canal de YouTube!

Tal i com vam dir al Drinks & Data, a continuació podeu consultar la presentació d’en Jordi, on podreu recuperar els millors moments de la seva xerrada d’ahir a la Fàbrica Lehmann:

Per últim, volem agraïr a Ideograma i la Fàbrica Lehmann per la seva col·laboració i per cedir-nos l’espai tan bonic que tenen! Consulteu totes les fotografies de l’event al nostres Flickr:

Drinks & Data:Jordi Graells

Per últim, estigueu atents a les nostres sessions gratuïtes en Open Data, perquè la setmana que ve continuen amb el workshop que donarà Enrique Rodríguez de Datanauta. Inscripcions ja disponibles!