2n Workshop gratuït en “Neteja de Dades” amb Enrique Rodríguez

workshop2Després de l’èxit del nostre primer Drinks & Data a Barcelona continuem amb les nostres sessions gratuïtes en Open Data. Aquest cop, comptarem amb un Workshop en “Neteja de Dades” de la mà d’Enrique Rodríguez, més conegut per ser la ment al darrere de Datanauta. L’event tindrà lloc al Cibernàrium, lloc on fem els nostres cursos Formatius Professionals Acreditats en Dades Obertes, el proper 28 de Novembre a les 18:30h. També, entre els assistents del Workshop, sortejarem un 2×1 en els nostres cursos d’Open Data de 4 hores!

enrique-rodriguez-datanauta

Més sobre Enrique Rodríguez (Data Analyst & Social Researcher):

Amb més de 15 anys d’experiència en l’Anàlisi de Dades, Inteligència de Negoci e Investigació de Mercats. Actualment treballa com a Consultor / Formador freelance d’Inteligència de Mercats i és professor d’Anàlisi de Dades e Inteligència de Negocis en diverses organitzacions.

https://escuchandodatos.wordpress.com/

https://twitter.com/datanauta

Inscriute-ara!