Transportem el “Taller d’eines digitals pràctiques pel teu treball, cuidadora” a Horta i Sant Martí

iCuida porta el taller “Eines pràctiques per a tu treball, cuidadora” al districtes d’Horta-Guinardó i Sant Martí. El dissabte 18 de novembre estarem al Casal Casal de Gent Gran d’Horta (Feliu i Codina, 37) i el divendres 24 de novembre al Casal Ca l’Isidret (Josep Pla, 174).

Aquest taller està pensat per a capacitar a les cuidadores en l’ús d’eines digitals com portals de cerca de feina i pàgines dedicades a les persones cuidadores, i ensenyar-les a usar les dades obertes per a facilitar-los el seu dia a dia i tenir major oportunitats laborals.

El taller buscarà la participació de totes les persones assistents, de manera que la practicitat dels exercicis asseguri la màxima assimilació de tots els ensenyaments. Realitzarem exercicis en grups i de manera individual per a començar a posar en pràctica tot l’après.

Reunirem treballadores de la llar que podran conèixer de manera pràctica l’ús d’eines que les poden ajudar en el seu dia a dia i connectar amb altres dones amb les seves mateixes necessitats per a crear una xarxa de suport.

Inscriu-te i participa: https://forms.gle/rwbK1asNypjmvJ6y6

Informació esdeveniment:

Dia: 18 de novembre de 2023
Hora: 11h
Lloc: Casal de Gent Gran d’Horta, C/ de Feliu i Codina, 37-43, 08031 Barcelona

Dia: 24 de novembre de 2023
Hora: 18.30h
LLoc: Casal Ca l’Isidret, C/ de Josep Pla, 174, 08020 Barcelona