Transportem el “Taller d’eines digitals pràctiques pel teu treball, cuidadora” al districte de Nou Barris

Taller Herramientas digitales 2: 16 septiembre, Nou Barris

El dissabte 16 de setembre iCuida porta el taller “Eines pràctiques per a tu treball, cuidadora” al districte de Nou Barris.

Aquest taller està pensat per a capacitar a les cuidadores en l’ús d’eines digitals com portals de cerca de feina i pàgines dedicades a les persones cuidadores, i ensenyar-les a usar les dades obertes per a facilitar-los el seu dia a dia i tenir major oportunitats laborals.

El taller buscarà la participació de totes les persones assistents, de manera que la practicitat dels exercicis asseguri la màxima assimilació de tots els ensenyaments. Realitzarem exercicis en grups i de manera individual per a començar a posar en pràctica tot l’après.

Reunirem treballadores de la llar que podran conèixer de manera pràctica l’ús d’eines que les poden ajudar en el seu dia a dia i connectar amb altres dones amb les seves mateixes necessitats per a crear una xarxa de suport.

 

Inscriu-te i participa: https://forms.gle/4adAHfUoeiLWJxNW9

 

Informació esdeveniment:

Dia: 16 de septiembre de 2023
Hora: 11h
Lloc: Centre Cívic Torre Llobeta – C Santa Fe, 2