Primer Taller Bàsic d’Eines Digitals. Abril 2024

El proper divendres 12 d’abril a les 18h iniciarem el primer taller d’eines digitals 2024 d’ “Apps que t’ajuden, cuidem de qui cuida” que es durà a terme a ATENCIÓ!  NOVA ADREÇA!: Casa Golferichs, Gran Via de les Corts Catalanes, 491, L’Eixample, 08015 Barcelona

Aquesta activitat serveix per capacitar les treballadores de les cures, de les eines digitals i els recursos digitals útils per al seu treball. Es tracta d’un  Taller bàsic pensat per capacitar les cuidadores en l’ús de les eines digitals, i com a tal se centrarà en l’ús de l’app d’iCuida per ensenyar-les a fer servir les dades obertes que milloraran i facilitaran el dia a dia i tenir majors oportunitats laborals.

El taller cercarà la participació de totes les persones assistents, de manera que sigui un taller realment pràctic per a l’aprenentatge en l’ús de l’aplicació i els seus diferents apartats, amb les eines que les poden ajudar en el seu dia a dia i també a connectar amb altres persones amb les mateixes necessitats i crear una xarxa de suport amb l’ús de l’aplicació.

Inscriu-t’hi i participa-hi: https://forms.gle/EzHq9BsuyvnrJW258
Informació esdeveniment:
Dia: 12 d’abril
Hora: 18h
Lloc: Casa Golferichs, Gran Via de les Corts Catalanes, 491