Desconferència a la Setmana #OpenData del Baix Llobregat

Iniciativa Barcelona Open Data us convida a participar el proper 17 de maig a la seva segona Deconferència Open Data.

La jornada, que s’emmarca dintre de la segona Setmana de l’Open Data del Baix Llobregat, té l’objectiu de generar un espai de trobada on compartir coneixement sobre la reutilització de dades obertes i, en aquesta ocasió, el tema central serà la visualització de les dades.

Durant dues hores les persones assistents podran compartir amb professionals de les dades els seus projectes de visualització i comentar les seves inquietuds, idees i dubtes sobre el món de l’Open Data i les possibilitats que ofereix.

És tracta d’un espai on tothom qui vulgui podrà participar, si tens un projecte de visualització de dades, vine a compartir-lo! Nosaltres posem l’espai, el projector i el berenar, l’únic que cal és emplenar el formulari i portar el material que necessitis per a la teva presentació!

I si no tens cap projecte per compartir… Vine igualment! Ens encanta conèixer a gent nova interessada per l’Open Data. A més, segur que aprendràs alguna cosa i, fins i tot, podries trobar inspiració per a la propera edició!

 

Qui pot participar?

  • Persones que vulguin compartir o conèixer projectes de visualització de dades

Com funcionarà?

  • Cada deconferenciant disposarà de 10 minuts per explicar el seu projecte de visualització de dades.
  • Cada persona portarà el seu ordinador, disposarem d’una wifi de qualitat i d’un projector

Que (obtindran) els participants?

  • Participar en una nova comunitat de persones expertes on compartir coneixement
  • Iniciativa Barcelona Open Data visualitzarem els noms i les bios de les persones que aportin activament en aquesta ocasió

Com m’he d’inscriure?

Omple el formulari per a ser deconferenciant : https://goo.gl/forms/3tEqWBUiLMKavIkM2

Si vols venir com oient aquí pots inscriure’t: