Dataton Dades X Associacionisme

Us convoquem a la Dataton “Dades Obertes per l’associacionisme amb un focus en perfils edats i gent gran del 29 de setembre, organitzada amb la finalitat d’identificar dades obertes rellevants per a les associacions amb un focus especial en la participació de la gent gran. La dataton es celebra en el marc del 3er Congrés de les Associacions de Barcelona.

Des d’Iniciativa Barcelona Open Data i juntament amb el Consell d’Associacions de Barcelona i la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats d’Espanya, hem organitzat el projecte “Les dades obertes, eina per  enfortir l’associacionisme de Barcelona”. El projecte té l’objectiu d’incorporar i acelerar l’ús de les dades obertes com a element d’avanç en la transformació digital dels projectes d’associacionisme.

A arrel d’aquest objectiu, hem decidit crear una eina digital de visualitzacions de dades “DadesXAssociacions”, un quadre de comandament de dades útil per a la presa de decisions per a enfortir les associacions. A través de les dades obertes que identifiquem a la dataton aquesta eina podrà ser creada i compartida com a recurs públic.

La dataton està oberta a la participació de persones expertes i a daters capaces d’identificar dades disponibles que puguin ser útils per a les associacions. Totes les persones participants en la Dataton seran citades com a coautores del conjunt de dades final.

La participació és gratuïta. La data límit d’inscripcions és el 28 de setembre de 2023.

DADES DE L’ACTE:

  • Dia: Divendres 29 setembre de 2023
  • Hora: 17:00h – 19:00h –  Event col·laboratiu dinàmica compartida dos hores de duració.
  • Format: Presencial
  • Adreça: Sala d’actes Ada Lovelace, Canòdrom.

Inscriu-te!