Acte d’inici de temporada “Apps que t’ajuden, cuidadora”

Dissabte 10 de juny iCuida us convida a assistir al primer esdeveniment de la temporada, un acte amb un propòsit clau: facilitar la vida de les cuidadores.

Iniciem el cicle d’activitats “Apps que t’ajuden, cuidadora” pensades per ensenyar a les cuidadores totes les apps i eines digitals que els hi serveixen per tenir més oportunitats laborals i facilitar-les el seu dia a dia.

En aquest acte realitzarem un taller formatiu en el que reunirem a treballadores de la llar que podran conèixer les eines que els hi poden ajudar en el seu dia a dia, connectar amb altres dones amb les seves mateixes necessitats, gaudir d’un pica pica on fer connexions i participar en el sorteig de dos mòbils 5G gentilesa de Mobile World Capital.

Inscriu-te i participa:
https://www.eventbrite.es/e/entradas-acto-inicio-de-temporada-apps-que-te-ayudan-cuidadora-633164862147

Informació esdeveniment:

Dia: 10 de juny de 2023
Hora: 11h
Lloc: Barcelona Cuida (C. de Viladomat, 127, 08015 Barcelona)