Primer Taller Avançat d’Eines Digitals. Juny 2024

Taller avançat iCuida

Dissabte 29 de juny a les 11h iniciarem el primer taller avançat d’eines digitals 2024 de “Apps que t’ajuden, cuidem de qui cuida” que tindrà lloc a la Espai Barcelona Cuida, carrer Viladomat, 127, 08015, Barcelona.

Aquesta activitat serveix per a capacitar a les treballadores de les cures, en les eines digitals i recursos digitals. Es tracta d’un taller avançat pensat per a capacitar a les cuidadores que han assistit a altres tallers bàsics de iCuida en l’ús de les eines digitals. El taller anirà una mica més enllà compartint coneixement més avançat que en els tallers anteriors per a contribuir a millorar i facilitar el dia a dia de les cuidadores i ajudar-les a tenir millors oportunitats laborals.

El taller buscarà la participació de totes les persones assistents, de manera que sigui un taller realment pràctic per a l’aprenentatge en l’ús de l’aplicació i els seus diferents apartats. Els compartirem les eines que les poden ajudar en el seu dia a dia i també les connectarem amb altres persones amb les seves mateixes necessitats per a crear una xarxa de suport.

Aquesta activitat és gratuïta i va dirigida a treballadores de la llar i els cures que tenen la Targeta Cuidadora. Si encara no tens la Targeta, pots assistir al taller gratuït on t’explicarem i t’ajudarem a aconseguir-la.

També pots aconseguir-la omplint aquest breu formulari. Si tens dubtes o necessites ajuda per demanar la teva Targeta, connecta amb l’Espai Barcelona Cuida, al telèfon 93 413 21 21, al correu electrònic barcelona.cuida@bcn.cat o presencialment al carrer Viladomat, 127.

Inscriu-te i participa: https://forms.gle/ZzsVxnv5nWf58aqX6

🔵 ULTIMA HORA!

📆Aquest dissabte, comptem amb una formació de dos ponents de la seguretat social que presentaran una eina per a la gestió en la SS de les treballadores de la llar.

Aquesta eina anomenada “IMPORTASS” és el nou portal de la Tresoreria de la Seguretat Social, on les persones ocupadores o treballadores de la llar, trobaran tota la informació que necessitin sobre els serveis oferts en un llenguatge clar i proper per realitzar les seves gestions i una guia pràctica de la feina a la llar.

📊 Podran utilitzar el simulador de quotes per conèixer quant pagaran abans de fer un alta en feina de la llar, tant si s’és ocupador/a com treballador/a.

No us ho perdeu!

Informació esdeveniment:

Dia: 29 de Juny

Hora: 11h – 12:30h

Lloc: Espai Barcelona Cuida, carrer Viladomat, 127, 08015, Barcelona