Inaugurem la nova temporada de formació amb workshop sobre Visual Data i Gènere

La presentació del portal Dades x Violència x Dones obre el workshop d’inici de temporada el proper 29 de gener

A Iniciativa Barcelona Open Data encetem el nou curs de l’Open Data School de Barcelona i la temporada de workshops 2019/2020. La primera activitat que obre el nou calendari formatiu serà el workshop “ Visual data aplicada a la recerca en violència de gènere amb l’objectiu d’aprendre a utilitzar les dades obertes per analitzar i divulgar visualment reptes socials.

Miniatura del portal de dades ‘Dades x Violencia x Dones’

Durant la cita es farà públic el projecte Dades x Violència x Dones, un portal web de dades obertes sobre violència masclista, recursos públics i la resposta judicial durant els darrers 11 anys a Catalunya. La cita anirà a càrrec de Lourdes Muñoz, presidenta d’Iniciativa Barcelona Open Data.

La xerrada serà el proper 29 de gener, de 18 h a 20 h i es presentaràn els primers cursos de la temporada formativa 2020 de l’IBOD. Vine a estrenar aquest nou curs de l‘Open Data School Barcelona amb nosaltres! Pots apuntar-te aquí.

  • Dia: 29 de gener
  • Hora: de 18:00 a 20 h
  • Lloc:Sala Barcelona Edifici Media TIC

Els certificats previstos

Certificat Visual Data

El certificat visual data va dirigit a persones que ja saben fer petites visualitzacions, però volen fer un pas més i aprendre noves eines per donar un salt qualitatiu a la seva feina. Troba més informació en aquest enllaç!

  • Hores: 16 hores.
  • Preu: 440 €
  • Inici propera edició: 26/02/2020

 

 

Una segona formació prevista per iniciar-se aquest any és el certificat Open Data Social. Aviat tindrem més informació al respecte, segueix-nos a XXSS o forma part de la nostra comunitat per futures novetats!