Matricula Oberta! Escola Dades del Baix Llobregat

Engeguem la formació de l’OpenDataLab

El proper dimarts, 10 d’octubre, comença la formació de l’Escola de Dades de l’OpenDataLab pots tastar la nostra formació al mòdul introductori a les dades obertes ( introdució open data) o iniciar la teva carrera com a professional open data amb el Certificat Profesional Business Bàsic (16 hores).

Formació pensada per a persones que volen esdevenir professionals de com obtenir valor a partir de les dades obertes per les empreses o projectes socials. La gestió de les dades és una tendència per treballar amb la que és considerada la nova matèria prima: les dades.

Vols esdevenir un professional de les dades? Certificat Superior en Business Open Data

Aquest certificat superior ( 32 hores) és un certificat orientat a aquelles persones que aspiren a ser un referent en el món de les Dades Obertes corporatives per tal d’impulsar la seva carrera professional.

És un Certificat Superior pensat per a aquells professionals que treballen en empreses informàtiques, tècniques o que treballin amb dades y en la que aprendran a millorar la seva capacitat d’anàlisi, d’entendre, planificar i organitzar l’estratègia de Dades Obertes de les empreses.

 

Vols iniciar-te en aplicar les dades a les empreses: Certificació professional bàsica en Business Open Data

El Certiificat Professional Business Bàsic (16 hores) es ideal per a persones que volen aplicar les el valor de les dades obertes a la seva organització o empresa. Es composa dels mòduls 1.1. Introducció a l’Open Data, 1.3. Economia Open Data i Impacte Social, 1.4. Reutilització de Dades Obertes i 1.6. Bases Tècniques Legal Data & Dades enllaçades.

Formació modular. A la teva mida.

La nostra oferta de formació és modular, per tant es poden cursar les diverses sessions de manera independent; tanmateix, el fet de cursar diferents mòduls consecutius permet aconseguir certificacions acreditades per l’Open Data Institute en Professional Business i Data Apps Development.

El primer mòdul, que tindrà lloc el 10 d’octubre de 16h a 20h, representa la introducció a les dades obertes orientades als negocis i a les empreses. Es tractaran els conceptes bàsics relacionats amb les dades, exemples de bones pràctiques i les diferències entre big data i open data, entre altres.

Per a més informació i inscripcions, entreu al web: http://formacio.iniciativabarcelonaopendata.cat/