Workshop gratuït! “5 eines per reutilitzar les Dades Obertes” amb Marc Torres

El proper dimecres 28 de Juny tindrem un workshop gratuït que impartirà Marc Torres i que estarà enfocat en 5 eines per a la reutilització de Dades Obertes. L’activitat tindrà lloc al Cibernàrium, la fem en col·laboració amb Barcelona Activa, i forma part del conjunt d’activitats formatives de l’Escola Ciutadana de Dades d’IBOD. Podeu aconseguir la vostra invitació al següent enllaç!

Durant la sessió realitzarem un sorteig dels nostres cursos i certificats de formació entre les persones assistents. Volem facilitar l’accés a la formació #OpenDATA i premiar a les persones que participen de la nostra comunitat per generar coneixement entorn a les dades obertes amb un 2×1 en els nostres mòduls de formació i un descompte del 50% del preu total en un dels nostres certificats.

MARC TORRES

Marc Torres és membre de la Xarxa XIP (Xarxa d’Innovació Pública) i és un dels creadors dels GeoInquiets. És un dels primers en la innovació en la geografia i la utilització de dades en l’àmbit cartogràfic.

Amb un recorregut com el de Marc Torres en l’aposta per les dades obertes no se’ns acut millor convidat d’honor per al nostre proper workshop. No us ho podeu perdre! Apunteu-vos.