Crònica: Workshop amb Carlos Choclán “Open Data i Intel·ligència Artificial”

workshop open data i inteligencia artificial

Dijous 19 de setembre ha tingut lloc el primer workshop del curs Open Data School Barcelona. El taller ha anat a càrrec de Carlos Choclán, CEO de Sensitive Data i expert en Bigdata, i de Manel Lozano, investigador i consultor.

Carlos Choclan ha presentat el “Termòmetre Cívic”, que és una plataforma digital basada en Open Data. Segons el seu fundador, aquest projecte permet agilitzar la presa de decisions polítiques relatives a l’incivisme a partir de l’experiència que tenen altres àrees urbanes.

Manel Lozano, investigador i consultor, també ha assenyalat la importància de l’Open Data, ja que, segons ell, són un vehicle nou que pot fer arribar la informació d’una manera que abans no teníem, i que permet donar una resposta més assenyada, flexible i personalitzada a cada grup humà.

Després d’aquest workshop, l’Open Data School et permet formar-te en dos àmbits amb els que obtindràs el certificat en governança i en periodisme de Dades. Comencem el 9 d’octubre, matricula’t!

workshop open data i inteligencia artificial