Workshop: “Cicles de Dades Obertes. Publicació d’informació pública i reutilització”

El proper 8 de Novembre tornem amb un Workshop gratuït en Open Data que portarà el nom de “Cicles de Dades Obertes. Publicació d’informació pública i reutilització.” Per aquesta ocasió, el nostre ponent convidat serà en Michael Donaldson, que ens explicarà la seva experiència amb el cas de l’ajuntament de Gavà.

Al llarg de la sessió donarà resposta a preguntes com “Per qué han de publicar dades obertes les administracions? Quin valors tenen les dades per a la societat? Com es poden reutilitzar les dades?”. Podeu aconseguir la vostra invitació al següent enllaç.

Aquesta activitat forma part de l’Escola Ciutadana de Dades, el nostre projecte de formació en Open Data a Iniciativa Barcelona Open Data. Podeu consultar la nostra oferta formativa al següent enllaç: formacio.iniciativabarcelonaopendata.cat

Us esperem!

MICHAEL DONALDSON (@mickdonaldson)

Michael és el coordinador de la planificació estratègica de l’Ajuntament de Gavà , situat al número 1 del Rànking elaborat durant l’Open Data Day. Responsable técnic dels Seminaris de Transparència i Oficines d’Atenció Ciudadana de las Federació de Municipis de Catalunya. Twitter / Linkedin.

Invitacions: