Hola Barcelona! Barcelona Iniciativa Open Data es presenta

Tarjetó Acte 1Després d’un any ple de reptes i proves, ideant aquest apassionant projecte sobre l’Open Data, després que molta gent i persones col·laboradores hagin posat el seu granet de sorra, per fi podem dir “Hola Barcelona!” i és que el pròxim 20 de setembre volem presentar-vos a Iniciativa Barcelona Open Data, aquesta entitat que neix amb l’objectiu de difondre, formar, investigar i innovar el món de les dades obertes.

A Iniciativa Barcelona Open Data volem generar un Hub de coneixement i sinergies per promoure l’Open Data, des de la convicció que accelerar l’obertura de dades té clars avantatges per a la nostra societat tant en l’àmbit democràtic, social i econòmic.

Aquest mateix dia volem presentar el Node Barcelona de l’Open Data Institute que hem creat recentment, una organització membre de l’ODI. L’Open Data Institute és un ens co-fundat per Sir Tim Berners-Lee i Sir Nigel Shadbolt per difondre capacitar i inspirar a treballar el món de les dades obertes. L’ODI genera aliances amb una sèrie de partners se centra a determinar com les dades obertes tenen impacte en les seves organitzacions i conjuntament construeixen una infraestructura de dades sòlides que ofereix innovació oberta a la xarxa.

En aquest context presentarem la campanya #50raons Open Data que estem cercant a la xarxa de forma col·loborativa.

Volem que ens acompanyis!

Dia: 20 de setembre
Hora: 19h
Lloc: Mobile World Center
Carrer de Fontanella, 2, Barcelona

 

Per inscriure’t, només has d’omplir les dades aquí:

ACTE ODI