#50raons #OpenData

IMATGE 50 RAONSI tu què penses sobre les dades obertes? Saps que poden comportar beneficis socials? Per què? Des d‘Iniciativa Barcelona Open Data volem trobar 50 raons de per què és beneficiós per la societat que les dades estiguin obertes: 50 raons que esdevindran els principis sobre els quals treballarem. I les volem cercar de forma col·laborativa! Per això, necessitem que tu, com a persona membre de la comunitat open i apassionada de les dades obertes, ens donis la teva pròpia raó.

Per a aconseguir-ho, t’animem a publicar la teva raó en Twitter amb els hashtags #passió #OpenData #50raons i a compartir-la. També ens pots enviar la teva raó a equipo@iniciativaopendata.cat. Alhora, moltes altres persones de la comunitat open estaran tuitejant la seva opinió sobre les dades obertes: una gran oportunitat per aprendre i fer xarxa. Nosaltres compartirem totes les raons citant a cada participant juntament amb la seva cita, ja que cada participant és el protagonista d’aquesta iniciativa.

D’entre totes les raons rebudes, en seleccionarem 50, tant de reconeguts experts i expertes en open data com de persones de la xarxa. D’aquestes 50 raons, símbol de la intel·ligència col·lectiva i del coneixement compartit, es formarà un repositori públic i obert perquè tothom pugui utilitzar totes les raons que tenim per a ser Open Data.

També generarem tot un seguit de continguts (vídeos, banners, etc), que publicarem a les nostres xarxes socials i que mostrarem definitivament el dia 20 de setembre, data en què celebrem l’acte de presentació de la Iniciativa Barcelona Open Data.