Taller d’eines digitals pràctiques pel teu treball, cuidadora

El dissabte 8 de juliol iCuida us convida a assistir al primer taller “Eines pràctiques per a tu treball, cuidadora”. 

Aquest taller està pensat per a capacitar a les cuidadores en l’ús d’eines digitals com portals de cerca de feina i pàgines dedicades a les persones cuidadores, i ensenyar-les a usar les dades obertes per a facilitar-los el seu dia a dia i tenir major oportunitats laborals.

Reunirem treballadores de la llar que podran conèixer de manera pràctica l’ús d’eines que les poden ajudar en el seu dia a dia i connectar amb altres dones amb les seves mateixes necessitats per a crear una xarxa de suport.

Inscriu-te i participa: https://forms.gle/H5NUuG7LNwB1ezkX7 

Informació esdeveniment:

Dia: 8 de juliol de 2023
Hora: 11h
Lloc: Barcelona Cuida (C. de Viladomat, 127, 08015 Barcelona)