6 de març celebració Open Data Day 2021!

Open Data Day 2021: Dades per abordar l’impacte de la Covid-19

Un any més ens sumem a l’Open Data Day. El proper 6 de març a les 10.30h en format online Iniciativa Barcelona Open Data serà una de les seus locals. Es tracta d’un esdeveniment anual que busca promoure el coneixement de dades obertes a escala mundial.

En aquesta edició de l’Open Data Day la dediquem a destacar projectes i dades de valor per abordar de les repercussions de la pandèmia de la Covid-19 en la salut, l’economia i la societat.

Les dades obertes són especialment útils per analitzar la realitat i poder abordar els reptes socials, com és el cas dels impactes de la pandèmia en la societat.

  • Coneixerem projectes basats en dades per abordar la Covid-19.
  • Dades rellevants interessants.
  • Portals temàtics basats en dades.
  • Dades que creiem que haurien de publicar-se per part de les institucions.

Presentarem el Rànquing #50DataCOVID amb una taula rodona amb projectes representatius, sobre la Covid-19 #OpenData.

També comptarem amb la ponencia d’Alicia León es Tècnica Data Gender que ens mostrarà el projecte “Dades x Covid19 x Dones x SCGramanet” que ens mostrarà l’impacte de la pandèmia per la Covid-19 amb perspectiva de gènere orientat a la presa de decisions públiques.

Inscriu-te a l’esdeveniment de l’Open Data Day 2021: Dades per abordar l’impacte de la Covid-19.

L’Open Data Day és una iniciativa a escala mundial que se celebra des de fa 10 anys i on grups d’arreu del món creen esdeveniments locals i utilitzen les dades obertes en les seves comunitats per crear aplicacions, visualitzacions, fer open dades o publicar anàlisi.