Volem col·laborar amb tu! #50DataCOVID

Des d’Iniciativa Barcelona Open Data, volem mostrar a la ciutadania com les dades són útils per a conèixer l’impacte de la COVID 19. Les dades serveixen per comprendre la dimensió del fenomen i reutilitzables per investigar o generar coneixements.

Volem donar visibilitat als 50 millors projectes sobre la COVID19 de visualització basades en dades obertes per l’ús de la ciutadania, orientats a divulgació, produir informació accessible o generar coneixement. Ho farem de manera col·laborativa amb la vostra ajuda, amb persones daters que coneixeu el valor de les dades i ens podeu ajudar a mostrar projectes rellevants.

Us demanem que participeu per poder donar visibilitat als vostres projectes sobre dades de la COVID19. Els projectes seleccionats seran penjats a un nou espai web, per tal que sigui útil les dades de la pandèmia de la COVID19. Ho farem publicant contingut “obert” per la seva lliure reutilització.

Col·labora amb nosaltres, tens del 28 de setembre fins al 9 de novembre per enviar el teu projecte.

Ajuda’ns! Comparteix perquè puguem compartir!

Participa en el nou projecte #50DataCOVID


Qui pot presentar un projecte?

Qualsevol persona que conegui el projecte.

Quins requisits han de complir els projectes que es presentin?

  • Projectes de visualització amb dades obertes per divulgar o generar informació i coneixement amb les dades.
  • La temàtica és l’impacte de la pandèmia COVID19, pot ser enfocades des de diverses perspectives: sanitària, social, econòmica…
  • L’àmbit: local, autonòmic, estatal. Basat en dades d’un municipi o CCAA d’Espanya, autonomia, conjunt de l’Estat o que compari dades de diversos estats o regions d’Europa o del món.

Qui valora quins projectes poden formar part del rànquing?

Un jurat format per diverses persones expertes en visualització de dades escollides per Iniciativa Barcelona Open Data.

Qui pot impulsar el projecte?

No hi ha límit. Busquen projectes tant d’administracions públiques, entitats, empreses o de persones a l’àmbit individual.

Com enviar el teu projecte?

Només hauràs d’entrar en l’enllaç i omplir el formulari #50DataCOVID.