Presentació del #RankingOData a l’Smart City Expo

El proper dimecres dia 20 de desembre farem públic el Ranking Open Data (#rankingOData),la recopilació de bones pràctiques públiques en la reutilització de dades obertes que vam engegar des d’IBOD amb el suport de la DIBA. Es tracta del nostre acte central a la Smart City Expo 2019 i és alhora la tercera trobada de Drinks & Data d’aquest any.

La presentació tindrà lloc a les 16h de la tarda a l’Stand de la Diputació de Barcelona i al cor de l’Smart City 2019, el congrès anual de referència per als desenvolupadors de ciutats intel·ligents. Amb aquesta acció, l’IDOB busca donar a conèixer iniciatives engegades per l’administració pública amb dades obertes i alhora inspirar i motivar a altres projectes innovadors.

Els darrers dies, un jurat d’especialistes han escollit les iniciatives més significatives de la trentena de projectes que s’hi han presentat. Vine a la presentació del Rànking, confirma la teva asistència aquí! ????????

No et perdis la resta d’actes on Iniciativa Barcelona Open Data participa:

Dimarts 19

  • d’11 a 13h: Espai d’IBOD al Sharing Cities per compartir el nostre projecte, apropa’t a xerrar a l’stand!
  • de 15 a 17h: participarem de ‘l’Open Forum Gender Meet Up’ al Sharing Cities Stand Lab, una taula rodona oberta amb dones líders d’una desena d’iniciatives i projectes. Parlarem de dades obertes i valor social, sumat’hi!

Dimecres 20

A les 16h: presentació oficial del Ranking Open Data (#rankingOData).

Dijous 21

  • de 14 a 15 h: participarem a la taula rodona ‘Programes d’Emprenedors i promoció de polítiques públiques’ al Sharing Stand Lab del Smart City Expo World Congress.