Acte d’inici de temporada

Aquest 24 de gener celebrem un acte d’inici de la temporada de formació d’aquest 2019. Hi presentarem els nous cursos i els dos certificats que oferirem:

  • Certificat Superior en Governança: Orientat a l’aplicació de les dades obertes a l’adminsitració pública. L’objectiu és que el funcionariat, persones de diferents àmbits professionals i tothom qui hi estigui interessat pugui utilitzar les dades obertes per fomentar la transparència i la comunicació oberta.
  • Titulació Professional en Periodisme de Dades: Orientat a periodistes que vulguin aprendre a transformar les dades en informació d’interès públic. A més, el coneixement de les dades obertes per part de periodistes permet el control de la feina de les administracions públiques

Dins d’aquest acte hi haurà un workshop gratuït especial en periodisme de dades. La titulació en periodisme de dades és la primera que començarà al Cibernarium.

Eli Vivas, periodista de dades i directora de la formació Open Data i també en Ferran Morales, infografista de El Mundo Deportivo seran els ponents de l’acte.


Inscriu-te