13/3. Formació Governança Open Data

El proper 13 de març comença la nova edició del Titulació Governança a l’Open Data School Barcelona al Cibernarium al 22@.

Cursant la titulació Governança Open Data et convertiràs en un professional de les dades obertes per a les institucions públiques (administracions i organismes públics). Formació orientada a la creació, gestió i divulgació de les dades obetes i els portals Open Data.

La nostra titulació en Governança Open Data te una durada toral de 40 hores. Aquesta titulació esta formada per dos Certificats: Certificat Professional en Governança Bàsic (20 hores) i Certificat Professional en Governança Avançat (20 hores).

Dades

Horari: de 17:00 a 21:00

Dies: Dimecres

Dates: 24 d’abril i 8, 15, 22 i 29 de maig de 2019

LLoc: Cibernàrium (Carrer de Roc Boronat núm. 117, Barcelona)

Pots consultar: Programa acadèmic del la Titulació Open data Governança

Matricula’t i et convertiràs en professional Open Data pels Governs.