Volem premiar projectes de dades obertes, t’hi apuntes?

Des d’Iniciativa Barcelona Open Data vam iniciar l’acció col·laborativa “Impacte Open Data”. Volem recollir, visibilitzar, difondre i premiar projectes d’impacte ciutadà, social o econòmic basats en dades obertes. El pròxim 14 de novembre a l’estand de la Diputació de Barcelona de l’Smart City Expo World Congress es podran descobrir els projectes seleccionats.   Cerquem projectes que mostrin l’impacte de l’Open Data per tal de transformar la nostra societat. Els projectes seleccionats hauran de complir els criteris següents: • Col·lectius impactats • Canvi ocasionat • Eficiència en l’ús dels mitjans destinats al projecte • Sostenibilitat de la iniciativa • Tecnologies (obertes) utilitzades     Com presentar un projecte? Volem donar-te l’oportunitat d’explicar-nos el teu projecte: omple el formulari de participació. Els millors projectes entraran en el trofeu Open Data i seran guardonats amb premis molt especials i mòduls de formació Open Data. No ho dubtis i envia’ns un projecte. Cóm interactuar amb els projectes ? Vine a conèixer els projectes reconeguts: si el teu projecte Open Data resulta seleccionat, el presentaràs durant l’acte especial Drinks&Data del pròxim 14 de novembre 2018 a les 18:00 a l’estand de la Diputació de Barcelona de l’Smart City Expo World Congress. Inscriu-te! El web Impacte Open Data serà un nou recurs perquè tothom pugui consultar i utilitzar el material per a divulgar i fer conèixer l’Open Data. Esperem comptar molt aviat amb la teva participació! No et perdis les nostres piulades, segueix-nos.