Descobreix la Escuela Cívica!

Ets una persona interessada en CREAR UN FUTUR més democràtic, obert, sostenible, transparent i col·laboratiu? Ara és el moment de fer-ho possible amb la #EscuelaCivica, un nou projecte nascut a Barcelona de la mà de diverses organitzacions, entre elles Iniciativa Barcelona Open Data, que treballem per a donar suport a la ciutadania i que puguin descobrir com utilitzar i desenvolupar la tecnologia per al bé comú de la societat.

Durant el mes de Juliol tindran lloc 9 sessions diferents, ja sigui en format de xerrada com de debats o tallers. Podràs apropar-te, participar i explorar els nexes i sinergies entre la tecnologia i la política, la economia, la transparència, la participació ciutadana o la desigualtat de gènere, entre molts altres temes! Nosaltres participarem en la xerrada del 18 de Juliol “Digitalització de la ciutadania: Dades“, a les 18:00h a l’edifici Mediatic.

La Escuela Cívica és una escola però amb un format diferent: persones amb experiència en aquestes temàtiques compartiran teories i pràctiques a través de tallers, debats i xerrades. Es tracta d’aprendre fent. Us proposem repensar què significa ser ciutadà i/o ciutadana en una societat digital. Volem donar una visió transversal i crítica de la tecnologia. T’animes?

http://www.escuelacivica.es / @EscuelaCivica