Drinks&Data per iniciar la temporada

 

 

El pròxim 26 de setembre a les 18:30 tornem a la Fàbrica Lehman amb un Drink&Data per mostrar exemples d’utilització de les dades obertes per les organitzacions i on presentarem la proposta acadèmica del nou curs de l’ Open Data School Barcelona, segueix el model formatiu d’Iniciativa Barcelona Open Data.

Reunirem a diferentes persones que ens explicaran la seva experiència com a professionals de les dades.

 

 

 

Intervendran:

 

 

Carlos Guardian és part de l’equip d’ideograma, empresa de consultoria i assessorament en comunicació pública. A més treballa en anàlisi de xarxes socials, anàlisis de dades, escolta activa, i reputació online.

 

 

 

 

Esteve Almirall és professor titular del departament d’Operacions, Innovació i Data Sciences a ESADE. Reconegut especialista en innovació tecnològica (Open innovation, Smart cities, living lab), Almirall ha participat com a ponent en conferències a Europa, Àsia i Amèrica i ha treballat com a expert per organitzacions com el World Bank.

 

 

 

Gemma Battle és responsable de Mercat TIC a Eurecat (Centre tecnològic de Catalunya) on desenvolupa el sector digital. A més, com a cap del Cluster Digital De Catalunya s’ocupa de la direcció i de la promoció de les activitats. Battle s’ha format com a Enginyera de Telecomunicacions a la Universitat Ramon Llull.

 

 

Eventbrite - Drinks&Data 26/09 inici de temporada

A més premiarem els assistents amb descomptes exclusius amb un sorteig.

No et perdis les nostres actualitzacions, segueix-nos !

Vols matricular-te o busques més informacions sobre les nostres titulacions, consulta la web de formacions