Expedició de dades: Dades per l’ocupació del Prat de Llobregat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat en col·laboració amb Iniciativa Barcelona Open Data organitza el pròxim 12 de desembre una expedició de dades. L’objectiu és fer un seguiment de l’evolució del Pacte Local per a l’ocupació i l’empresa que impulsa el consistori.

S’han escollit tres eixos principals sobre els quals es treballarà: l’ocupació de les dones, la indústria 4.0 i les energies renovables.

Tu hi pots participar

Si ets dater, periodista de dades, tens habilitats per construir visualitzacions a partir de dades o ets expert en algun dels tres eixos mencionats anteriorment, t’animem a participar en aquesta expedició de dades que es farà el 12 de desembre al Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat. Pots consultar aquí el programa.

Durant l’expedició comptarem amb Karma Peiró, especialitzada en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). De l’Ajuntament del Prat hi seran Marta Mayordomo, Tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació i Fèlix Ortega, Director de l’àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació.

 

 

DIA: 12 de desembre

LLOC: Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat (C/de les Moreres, 48, 08820)

INSCRIPCIÓ al formulari