Expedició de dades: els reptes socials del canvi climàtic

La Diputació de Barcelona en col·laboració amb Iniciativa Barcelona Open Data organitza el próxim 17 d’octubre 2018, una expedició de dades. L’objectiu és trobar noves fonts de dades, per avaluar els impactes llistats, per calcular els costos, incorporar dades socials i de salut en l’avaluació de la vulnerabilitat.

En el marc del Pacte per l’Energia Sostenible i el Clima, una iniciativa europea de la qual la Diputació de Barcelona és coordinadora, es vol donar suport a les estratègies municipals de lluita contra el canvi climàtic i la garantia de l’accés a l’energia sostenible.

 


T’apassiona les dades, aquesta expedició és per tu!

Ets ‘dater’, periodista de dades, o tens habilitats en visualització d’informació t’animem a participar en aquest esdeveniment que tindrà lloc el 17 d’octubre, al Recinte Mundet – Pavelló Migjorn. Consulta el programa!

Com a directora de la sessió comptarem amb la periodista Karma Peiró, especialitzada en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), transparència, dades obertes, innovació, govern obert.

Dia: 17 d’octubre.
Lloc: Recinte Mundet – Pavelló Migjorn, Carrer de l’Harmonia, 24. Barcelona
Inscriu-te en aquest formulari.

 

Pots consultar la pàgina web de la Diputació per més informació.