Vine al Open Data Day 2019

El pròxim 2 de març se celebra l’Open Data Day, un esdeveniment a escala mundial. A Barcelona un any més organitzem una jornada conjunta amb Ideograma.

Enguany la jornada serà al voltant de la Innovació de Dades per resoldre reptes socials, especialment interessant pel seu enfocament social. L’any passat la jornada va tractar sobre la reutilització de les Dades Obertes, el potencial per generar valor i els serveis que es deriven del seu ús.

Durant tot el matí presentarem tres projectes que utilitzen les expedicions de dades per resoldre reptes socials. Dades X Canvi Climàtic, organitzat per la diputació de Barcelona, Índex Pobresa Dones, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i Dades X l’Ocupació al Prat, organitzat per l’Ajuntament del Prat. També es presentarà el projecte Diesinternacionals.cat.

Consulteu el programa aquí.