Workshop 07/03 “Com reutilitzar les dades pels teus projectes”

El proper dimecres 7 de Març torna l’OpenDATALab al Citilab de Cornellà per fer el primer workshop gratuït de la temporada. Portarà per títol”Com reutilitzar les dades pels teus projectes” i comptarem amb el Dr. Oleguer Sagarra (Dribia) com a ponent convidat.

OLEGUER SAGARRA

Oleguer Sagarra és co-fundador i Data Scientist a Dribia, empresa especialitzada en Anàlisi de Dades. Especialista en Data Research en Business Intelligence Analytics, Oleguer ha liderat alguns projectes amb dades que compartirà amb nosaltres al workshop.

L’Escola Ciudadana de Dades del Baix Llobregat està especialitzada en formació en dades obertes per les empreses i el negoci, per reutilitzar les dades econòmicament i extreure’n profit. Al workshop presentarem la nostra oferta formativa d’aquest 2018 de l’Open Data Lab, amb el Certificat Superior en Business Open Data.

Les dades són la nova utility de les empreses! Descobreix el Certificat Superior en Business Open Data. Està pensat per a aquells professionals que treballen en empreses informàtiques, tècniques o que treballin amb dades i amb el que aprendran a millorar la seva capacitat d’anàlisi, d’entendre, planificar i organitzar l’estratègia de Dades Obertes de les empreses.

Aconsegueix la teva entrada. Vine a descobrir les possibilitats de les dades obertes!