25/10 Workshop: “Què podem fer els enginyers amb les dades?”

Us convidem el proper dimecres 25 de novembre a les 19h al Workshop i sessió informativa on sota el títol “Què podem fer els enginyers amb les dades?” presentarem la inicitativa de Iniciativa Barcelona Open Data juntament amb els col·legis d’enginyers per a iniciar un projecte de formació en “Dades Obertes” en col·laboració amb Iniciativa Barcelona Open data.

El Worshop l’impartiran Carmen Lavado, Enginyera en informàtica i Cap de Serveis Informàtics de l’Ajuntament de Gavà i el Francesc Boix, Comissionat d’Open Data del Col.legi d’Enginyers Informàtics de Catalunya. Tots dos ens traslladaran a seva visió de perquè és important l’ús de les dades obertes, sobretot, per als enginyers.

 

Agenda:

– Workshop. “Que podem fer els enginyers amb les dades?”

Dos persones que exerceixen com a enginyers ens explicaran com utilitzen les dades obertes

– Presentació. Pack Open Data bàsic per a enginyeries: Com publicar i Reutilitzar Dades Obertes. Tres mòduls de 4 hores (30/10, 6/11 i 13/11). Inscriu-te!

– Creació d’una comissió per definir continguts d’un Certificat específic: Open Data per Enginyeries

Us esperem!

Cal fer reserva a Eventbrite!