Per a empreses del Baix: Jornada “Les dades obertes per al meu projecte”

Si ets una empresa del Baix Llobregat t’interessarà la sessió que hem preparat sobre “Les dades obertes per al meu projecte”. Es celebrarà la tarda del 12 de juliol dins la primera Setmana #OpenData d’estiu a l’OpenDataLab a Cornellà.

Aquesta sessió vol aproximar el valor de les dades i la seva reutilització a les empreses. Mostrar experiències basades en Open Data i contrastar diferents actuacions per aproximar el coneixement de les dades obertes a pimes. (Programa Open Data)

Per que organitzem aquestes jornades?
Volem compartir amb l’ecosistema de l’entorn del Citilab la importància de les dades obertes i volem co-decidir les línies bàsiques per a promoure la emprenedoria basada en Open Data.

A qui va dirigida?
Empreses que aposten per la innovació.
Empreses que volen extreure valor a les dades obertes.
A professionals que treballen a l’entorn digital i volen treballar amb dades.

Que trobaràs a les Jornades?
Trobaràs activitats com: Una conferencia marc sobre l’economia basada en les dades, una taula inspiradora amb exemples reals de pimes que treballen amb dades i a més podràs participar en com serà el nou projecte de dades adreçat a les pimes.

Vol participar en aquesta jornada?
Aquesta jornada vol ser un espai de participatiu on compartir coneixement, per aquesta raó esta limitat el número de persones participants, i està adreçada a empreses de la zona motivades per innovar així com incorporar l’us de les dades en el seu projecte.

Omple aquest formulari per demanar la teva inscripció.