Segon Drinks&Data a Barcelona!

Estem molt contents d’anunciar el segon Drinks & Data de la temporada. Com sabeu, en aquests esdeveniments gratuïts reunim a la comunitat Open Data i organitzem una xerrada a càrrec d’un ponent amb àmplia experiència en l’àmbit de les dades obertes.

En aquesta ocasió comptarem amb la inestimable participació d’en Javier Creus, fundador d’Ideas for Change, creador de Pentagrowth i líder del projecte Salus Coop).

Si tens #passió per l’Open Data no dubtis en treure la teva entrada quan abans millor, ja que l’aforament és limitat fins a exhaurir les entrades! A l’acabar hi haurà begudes per tots els assistents!

Us esperem el proper dimecres 15 de Febrer a la Fàbrica Lehmann, espai rehabilitat i recuperat per Ideograma, empresa col·laboradora d’aquest esdeveniment, juntament amb ODI Barcelona. Si vols saber més sobre les dades obertes i quina és la seva utilitat social, ciutadana i econòmica aquesta és una bona ocasió!

Drinks & Data amb Javier Creus:
15 Febrer – 19:00h
Fàbrica Lehmann (Carrer del Consell de Cent, 159)

Més sobre Javier Creus:

Javier Creus (@javicreus) és un emprenedor a la vegada que és activista del moviment “OPEN”. Tot un referent en l’economia oberta, economia col·laborativa, innovació ciutadana i de la societat xarxa. Va ser un dels fundadors de la Open Knowledge Foundation a Espanya. Actualment es troba inmers en un nou projecte de cooperativa ciutadana de dades de salutSalus Coop“, juntament amb els seus altres projectes d’Ideas For Change y Pentagrowth.

Inscriu-te ara!