Datatón Envelliment Saludable

Datos x Mayores

Us convoquem a la “Datatón de cerca de dades obertes sobre envelliment saludable” que organitzem des d’Iniciativa Dades obertes i de la mà de UDP Mayores.

La datatón, té com a objectiu recopilar dades obertes públiques, que puguin ser clau per a la creació d’una web de dades sobre l’envelliment saludable a Espanya. Aquesta sessió aportarà informació valuosa i d’accés lliure a la ciutadania per a comprendre les necessitats, preferències i desafiaments de les persones grans.

Crearem un espai de treball col·laboratiu per a trobar solucions a problemes concrets relacionats amb l’envelliment saludable. 

La datatón està oberta a la participació de persones expertes en envelliment saludable i a daters capaços d’identificar / qualificar dades disponibles que puguin ser usats per a assegurar aquest envelliment saludable. Així mateix, la visió de les persones expertes ajudarà a aportar informació valuosa sobre les necessitats de les persones majors.

L’únic requisit per a participar a la datatón és ser major d’edat.

La participació és gratuïta. La datatón es realitzarà el dijous 21 de març a Madrid. És un esdeveniment col·laboratiu que començarà a les 16.00 de la tarda i tindrà una durada de 3 hores, acabant al voltant de les 19.00 de la tarda.

Inscriu-te a través d’aquest formulari. T’esperem!

Info de l’acte:
Dia: 21 de març
Lloc: Sala 2, Sede del IMSERSO, Madrid
Hora: de 16:00 a 19:00 amb assistència completa.

Datató sobre la participació en l’envelliment actiu (oci i salut) 

El tema del la Datató és la participació de les persones grans en l’àmbit de l’oci i la salut, des d’una perspectiva de l’envelliment actiu i saludable. Compartim alguns documents que serviran per a punt de partida en la dinàmica. Pots començar a explorar els temes sobre els quals busquem dades obertes.

DOCUMENT DE PUNT DE PARTIDA :Explica el projecte, dóna context sobre el seu origen i aporta les temàtiques a treballar al Datatón.
DATASETS DEL DATATON: Aquí trobaràs els principals datasets que serviran d’inspiració per al Datatón.

 

Icona 1
Icona 2
Icona 3