Presentació del projecte Dades X Comerç al Mercat de Sabadell

 

 

Aquest dimecres 16 de novembre s’ha presentat el projecte Dades X Comerç al Mercat Central de Sabadell. La presentació ha comptat amb la participació de Jennifer Doctor de la parada Biopompas Sabadell que ha explicat perquè s’ha sumat al projecte i el que troba més interessant del mateix. Na Jennifer ha destacat que “he vist una eina amb molt potencial a l’hora de comparar-me amb els altres actors”. També ha afirmat que amb l’eina pot saber dades com “quins dies tinc més afluència a la parada” amb els que poder saber “que necessito millorar”. 

Per la part institucional hi ha participat en Sergi Vilamala, Gerent de Serveis de Comerç, que ha destacat que amb aquest projecte “volem adaptar els mercats municipals a l’ús de les tecnologies TIC i adaptar-se a l’entorn digital que l’economia després de la pandèmia exigeix”.

Per la seva part Lourdes Muñoz, directora d’Iniciativa Barcelona Open Data, ha presentat les funcionalitats de l’eina Dades X Comerç, amb la que el petit comerç de proximitat pot reduir la bretxa existent en l’ús de les dades per a la presa de decisions de negoci.

També hi han assistit a l’acte Encarna Peran, cap de l’Oficina de Suport al Teixit Comercial Local de la Diputació de Barcelona i Marta Valls de la Regidoria de Foment de les arts audiovisuals de l’Ajuntament de Sabadell.

Mira l’àlbum creat de la presentació del projecte Dades x Comerç al mercat Central de Sabadell