iCuida es renova i actualitza per oferir més ajuda a les cuidadores

iCuida, plataforma col·laborativa feta per i per a les cuidadores on compartir informació, resoldre dubtes i fer comunitat, s’ha renovat i actualitzat per oferir un servei més gran i millor a les seves usuàries.

Entre les novetats destaca un renovat i millorat sistema de xat, on fer comunitat i contactar amb altres cuidadores. També s’ha afegit una nova funcionalitat d’esdeveniments on s’informarà dels esdeveniments d’interès per a les cuidadores que es facin.

S’ha integrat al sistema la Targeta Cuidadora de Barcelona Cuida, presentada aquest mateix octubre de 2022, així com una pàgina d’informació sobre aquesta i una renovació de les preguntes freqüents.

També s’ha renovat el disseny general i s’ha ampliat la informació sobre el projecte disponible sense necessitat d’estar donada d’alta.

La idea neix el febrer de 2018 sota el projecte “Dades X Dones” i realitza una sessió participativa de treballadores i ocupadores. El juny de 2018 i febrer de 2019 es duen a terme dos hackatons, en què iCuida és elegit projecte guanyador, i al juliol 2019 es presenta la primera versió de la web app.

Amb aquesta actualització el projecte creix oferint un millor servei a les cuidadores i enfortint la creació de xarxes de suport que apoderin les treballadores de la llar i de les cures.