9 de març torna l’Open Data Day 2022!

iOpen Data Day 2022: PER UNA REUTILITZACIÓ MÉS EFECTIVA DE LES DADES OBERTES

El 9 de març de 2020 vam celebrar el darrer Open Data Day presencial, volem retomar amb força l’activitat divulgativa sobre les Dades Obertes amb celebració proper 9 de març del Open Data Day 2022 a Barcelona, després de les restrincions del COVID19 dels darrers mesos.

L’Open Data Day és una iniciativa a escala mundial que se celebra des de fa 10 anys i on grups d’arreu del món creen esdeveniments locals i utilitzen les dades obertes en les seves comunitats per crear aplicacions, visualitzacions, fer open dades o publicar anàlisi. Es tracta d’un esdeveniment anual que busca promoure el coneixement de dades obertes a escala mundial.

En aquesta edició de l’Open Data Day la dediquem a divulgar coneixement i experiències sobre les dades obertes públiques disponibles i les oportunitats de les seva reutilització. Establint un diàleg entre les administracions i persones reutilitzadores per millorar el seu ús efectiu.

Tenim el repte de difondre, formar, investigar i innovar el món de les dades obertes. Els nostres objectius són:

  • Empoderar a la ciutadania en l’ús de les dades obertes
  • Oferir eines de formació pel desenvolupament personal en dades obertes
  • Promoure el coneixement
  • Recolzar projectes emprenedors basats en Open Data

Dades esdeveniment:

– Dia: 9 març de 2022

– Hora: 17h

– Format: Presencial

Inscriu-te a l’esdeveniment de l’Open Data Day 2022: PER UNA REUTILITZACIÓ MÉS EFECTIVA DE LES DADES OBERTES