Acte de presentació eines digitals 10 de març 2021

Día 10 de març a les 15h celebrem l’acte de presentació de les eines digitals de l’app i la web, desenvolupades en el marc del projecte Dades x Comerç. Projecte innovador de cocreació d’eines digitals per enfortir el comerç de proximitat amb la participació activa dels i les comerciants per dissenyar un aplicatiu a mida per nosaltres. Una trobada multidisciplinària per presentar les noves eines digitals del projecte #DadesxComerç.

A partir del dia 15 s’inicia el procés d’implantació a mida de l’aplicatiu, comerç a comerç. Una persona encarregada del projecte Dades x Comerç passarà presencialment pels comerços entre els dies 15 i 26 de març per tal d’instal·lar l’aplicatiu als dispositius dels comerciants i fer una breu formació sobre el seu ús i beneficis.

Participa en l’acte de presentació de les eines digitals!