Exploracions de dades per l’ #EstiuOpen Data

En el marc de les activitats de l’Estiu Open Data, es faran dues exploracions de dades sobre violència de gènere. Són activitats on grups de persones amb diversos perfils professionals s’ajunten per recollir dades de manera col·laborativa sobre una temàtica en concret.

Es tracta de dues exploracions de dades que nutriran el projecte Datos x Violencia x Mujeres. Aquesta és una iniciativa que pretén recopilar totes les dades possibles sobre violència de gènere i recursos públics que es destinen a combatre-la a Espanya.

4 de JULIOL

Aquesta exploració de dades es farà just després d’un taller/workshop gratuït d’una hora on aprendrem a localitzar dades concretes que tenene rellevància per a projectes econòmics i/o socials.

A continuació et deixem la informació relativa a l’exploració de dades. Veuràs que pots inscriure’t a aquesta activitat i just a sota hi trobaràs tota la informació relativa al taller que es farà prèviament. Recorda que ambdues activitats requereixen inscripció així que si vols assistir a les dues has de reserva plaça a totes dues.

Informació general i inscripcions a l’exploració de dades:

  • 4 de juliol
  • 18:45h – 21:00h
  • Cibernarium

Informació general del taller gratuït previ a l’exploració de dades:

  • 4 de juliol
  • 17:30h – 18:30h
  • Edifici Mediatic


27 de JUNY

Exploracio de dades Violència de Gènere

Activitat finalitzada. Aquesta exploració de dades es farà en el marc de la Setmana Open Data del Citilab de Cornellà de Llobregat.

  • 27 de juny
  • 17:15h – 20:15h
  • Citilab Cornellà