Presentació de la guia per acostar les dades als agents de promoció econòmica

Lourdes Muñoz explicant la guia

El passat 30 de novembre, AMB va organitzar una trobada d’agents de promoció econòmica a Sant Feliu de Llobregat amb l’objetiu d’acostar les dades obertes a aquelles organitzacions o institucions amb capacitat d’utilitzar-les per generar activitat econòmica al seu entorn.

Lourdes Muñoz, presidenta d’Iniciativa Barcelona Open Data, va ser la persona amb qui AMB va decidir comptar per explicar què són exactament les dades obertes. També es va presentar una “guia per a la capacitació tècnica en l’ús de la informació pública” amb propostes concretes per utilitzar aquestes dades obertes amb l’objectiu de generar activitat econòmica.

“Una societat que aposta per les dades obertes és una societat que sap i pot aprofitar les oportunitats econòmiques” -Lourdes Muñoz

Després que parlés la Lourdes Muñoz, hi va haver una ronda de preguntes per acabar d’aclarar tots els dubtes sorgits arran de la presentació. Si ho vols, pots consultar la presentació utilitzada durant l’acte just a sota. Hi trobaràs la guia i exemples concrets: